E enjte, 14 Janar 2016 10:52

Quote Of The Week

Siguri (ne ashensor)
 
eshte kur Pasagjeri ndihet ne ashensor,
 
si ne shtepine e tij.
 
PAPPAS Ashensor

E martë, 05 Janar 2016 13:41

Quote Of The Week

Viti i Ri 2016.


Endrra te reja, qe do te behen realitet.

E martë, 01 Dhetor 2015 11:02

Xmas Countdown

Happy December!

 

24 days to go...

 

Let the countdown begins.

E premte, 13 Nandor 2015 16:16

Quote Of The Week

A Company's Healthy Life Cycle

Faqe 1 nga 3

Kerkoni Funksionalitet, estetik dhe certifikim te sigurise......shpejt dhe pa gabime?

Kontaktoni me ne tani ne 210.23.20.086 ose plotesoni formularin.

formularin

Te drejtat e autorit  PAPPAS elevators © 2014. Te drejtat e autorit .
Webdesign: ClickMedia