E enjte, 14 Janar 2016 10:52

Quote Of The Week

Siguri (ne ashensor)
 
eshte kur Pasagjeri ndihet ne ashensor,
 
si ne shtepine e tij.
 
PAPPAS Ashensor

More in this category: « Quote Of The Week

Kerkoni Funksionalitet, estetik dhe certifikim te sigurise......shpejt dhe pa gabime?

Kontaktoni me ne tani ne 210.23.20.086 ose plotesoni formularin.

formularin

Te drejtat e autorit  PAPPAS elevators © 2014. Te drejtat e autorit .
Webdesign: ClickMedia