happy customer

Sherbimi i Klientit ne
kompanin PAPPAS
Ashensore eshte
ngjitur ne nivel!

Sepse ne departamentin e Sherbimit te Klientit, plotesimi i kerkesave te klienteve eshte qellim, pune e perditeshme dhe kulture.
 
Deshirojme qe ashensoret tuaj te mos
shfaqin,asnje problem,

prandaj i mirembajme ne menyren me te mire te mundeshme!
bad-poor
 
runner
nuk ka problem!
Do vijm shpejte, do ta rregullojme dhe do bejme punimet e nevojshme qe mos te perseritet me, sepse kemi eksperiencen, njohurit teknike dhe deshiren!
 
Doni te kontaktoni me ne……asnje problem!
Jemi ne dispozicionin tuaj 24ore, per te degjuar problemin dhe ankesen tuaj dhe tju ndihmojme ne menyren me te mire!
24 7
 
Pa asnje problem ju ndihmojme me shpejtesi, saktesi dhe respekt.
Departamenti i Sherbimit te Klientit te Pappas elevators eshte ketu per tju informuar dhe per tju dhen zgjidhje.
calltoaction

Kontaktoni me ne tani ne 210.23.20.086 qe te informoheni ne lidhje me ashensorin tuaj, prvilegjet e PAPPAS club si dhe sherbimet e reja dhe produktet e kompanise tone.

Te drejtat e autorit  PAPPAS elevators © 2014. Te drejtat e autorit .
Webdesign: ClickMedia