Ανεβαίνουμε με ασφάλεια από το 1979!

Καινοτομία + Τεχνογνωσία + Κοντά στον πελάτη = Προηγμένη Ασφάλεια

Στην PAPPAS Elevators προσφέρουμε «Προηγμένη Ασφάλεια» στις μεταφορές εντός κτιρίων! Θέλουμε ο πελάτης μας ή ο επιβάτης των προϊόντων μας να αισθάνεται ασφαλής, να απολαμβάνει την εμπειρία της μεταφοράς και να αντιλαμβάνεται τις διαφορές των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρείας μας.

Εκμεταλλευόμενοι τα 3 βασικά στοιχεία του χαρακτήρα της εταιρείας μας, αναπτυσσόμαστε διαρκώς, βελτιώνοντας την εξυπηρέτηση των πελατών μας και ενισχύοντας την εμπιστοσύνη τους.

Καινοτομία

Αντιλαμβανόμαστε και χρησιμοποιούμε την καινοτομία, σαν χαρακτηριστικό που θα μας οδηγήσει στο μέλλον. Οι συνεχείς επενδύσεις σε όλα τα επίπεδα βοηθούν στην ποιοτική αναβάθμιση και τη λειτουργικότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Τεχνογνωσία

Είμαστε η εταιρεία ανελκυστήρων που επενδύει και ενισχύει διαρκώς την τεχνογνωσία των εργαζομένων της. Ταυτόχρονα αναπτύσσουμε και εφαρμόζουμε καινούργιες πρακτικές, οι οποίες μας βοηθάνε να οδηγούμε τις εξελίξεις.

Οι εξελίξεις οδηγούνται από τους πρωτοπόρους!

Κοντά στον πελάτη

Οι πελάτες μας επιλέγουν διότι γνωρίζουν πως είμαστε πάντα δίπλα τους. Είμαστε κοντά στον πελάτη κάνοντάς τον να αισθανθεί ασφαλής.

Η εταιρεία μας άλλωστε είναι περήφανη που το 94% των πελατών της δηλώνει «Πάρα πολύ» ή «Εξαιρετικά» ικανοποιημένοι με το customer service μας. Είμαστε κοντά στον πελάτη με πράξεις και αποδείξεις!



Γιατί λοιπόν PAPPAS Elevators;

Για όλους τους παραπάνω λόγους και ακόμη περισσότερους που θα ανακαλύψετε απλά με μια επαφή με την εταιρεία μας..

 
 
Γιατί PAPPAS;
close
submit