dots

Στο «Κολλέγιο Σιδηροδρόμων και Αστικών Μεταφορών» στην Ρωσία εκπαιδεύονται σε προϊόντα της PAPPAS Elevators!

 



Στο «Κολλέγιο Σιδηροδρόμων και Αστικών Μεταφορών» στην Ρωσία για μηχανικούς ανελκυστήρων, οι φοιτητές εκπαιδεύονται σε προϊόντα πλήρως σχεδιασμένα από τους μηχανικούς της PAPPAS Elevators!

Μετά την έκθεση του 2019, η εταιρεία PAPPAS Elevators δώρισε τη μηχανή, το σασί και τον πίνακα PAPPAS Elevators στο Κολλέγιο Σιδηροδρόμων και Αστικών Μεταφορών, με σκοπό την εκπαίδευση των μελλοντικών μηχανολόγων και ηλεκτρολόγων, οι οποίοι δεν έχουν δει ποτέ τα προϊόντα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, καθώς σπούδαζαν στο αντικείμενο των ανελκυστήρων από Ρώσους κατασκευαστές.

Στις 9 Νοεμβρίου 2019, στο πλαίσιο συνεργασίας με το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρατικού Προϋπολογισμού «Κολλέγιο Σιδηροδρόμων και Αστικών Μεταφορών», στην ανοιχτή ημερίδα, συμμετείχαν εκπρόσωποι του Ομίλου Εταιρειών LIFT-IMPORT.

Ο τεχνικός διευθυντής της LLC "Vertical Techmontazh" (μέρος του ομίλου εταιρειών) Artem Isaev, άνοιξε μια σειρά από master classes για μαθητές και φοιτητές, στο πλαίσιο της ειδικότητας "Ηλεκτρολόγος για ανελκυστήρες".

Μέσα σε λίγες ώρες πραγματοποιήθηκαν μαθήματα με τρεις ομάδες μαθητών, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα να αυξηθεί το ενδιαφέρον της νεολαίας να εργαστούν στον κλάδο των ανελκυστήρων.

Με σκοπό την διεξαγωγή εκπαιδευτικών σεμιναρίων, οι τεχνικοί της εταιρείας LIFT IMPORT εγκατέστησαν επιπλέον μεταλλικό φρεάτιο στο κολλέγιο.

 

 
 
 
Στο «Κολλέγιο Σιδηροδρόμων και Αστικών Μεταφορών» στην Ρωσία εκπαιδεύονται σε προϊόντα της PAPPAS Elevators!
close
submit