Είμαστε η κορυφαία Ελληνική Πολυεθνική με καινοτόμες καθετοποιημένες υπηρεσίες

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες (μελέτη, σχεδιασμό, εγκατάσταση, τεχνική υποστήριξη, συντήρηση, επισκευή, πιστοποίηση) και όλα τα προϊόντα κάθετης και οριζόντιας μεταφοράς εντός κτιρίων (ανελκυστήρες, κυλιόμενες κλίμακες/διαδρόμους, αναβατόρια φορτίων, αυτοκινήτων, ΑΜΕΑ).

Children categories

01. Proton mRL

borntoplay

Οι ανελκυστήρες Proton είναι οι μοναδικοί ανελκυστήρες στην παγκόσμια αγορά πού έχουν προσυναρμολογηθεί, ελεχθεί 100% και έχουν λειτουργήσει πριν παραδοθούν στο έργο!

Περισσότερα

02. Ανελκυστήρες

Τα ολοκληρωμένα συστήματα ανελκυστήρων της PAPPAS elevators προσφέρουν λύσεις σε κάθε ανάγκη μετακίνησης εντός κτιρίων, πάντα με ασφάλεια!

Περισσότερα

Οι κυλιόμενες σκάλες και διάδρομοι της PAPPAS elevators εξυπηρετούν την αδιάκοπη ροή ατόμων με απόλυτη αξιοπιστία και ασφάλεια!

Περισσότερα

Η μεταφορά αυτοκινήτων, μικρών ή μεγάλων φορτίων σε κτίρια είναι πλέον ασφαλής με τα ολοκληρωμένα συστήματα ανυψωτικών της PAPPAS elevators!

Περισσότερα

05. AMEA

Με σεβασμό στα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) προσφέρουμε λύσεις για εύκολη μετακίνηση με ασφάλεια. Κανένα εμπόδιο δεν είναι πλέον πρόβλημα!

Περισσότερα

Δυνατότητα επιλογής μέσα από μια μεγάλη ποικιλία αισθητικών προτάσεων. Έτοιμες λύσεις θαλάμων και κομβιοδόχων με κορυφαίο design, που καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Περισσότερα

Ψάχνετε λειτουργικότητα, αισθητική και προηγμένη ασφάλεια;

Καλέστε μας τώρα στο 210.23.20.086 ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος