Eshte departamenti qe udheton brandi PAPPAS jashte shtetit brenda nje serie produktesh te kompanise tone.

Funksionon dhe krijon me orientim qendrueshmerine dhe zhvillimin e fames te PAPPAS elevators & escalators jashte kufijve te vendit tone!

map pappas

Zhvillojme, pushtojme tregjet dhe krijojme bashkepunime te suksesshme dhe fitimprurese! Objektivi tjeter…tregu global!

Kontaktoni me ne ne 210.23.20.086 ose plotesoni formen formularin.

formularin

Te drejtat e autorit  PAPPAS elevators © 2014. Te drejtat e autorit .
Webdesign: ClickMedia