Siguria e avancuar nga instalimi duket!

Ne kompanine Pappas elevators e di se cdo objekt eshte unik dhe cdo klient eshte i vecante me nevoja dhe deshira te ndryshme, qofte per vila, pallate ose qendra biznesi

egkatastasi new Pika e nisjes eshte gjithmone siguria, vlere e panegociueshme per ne!

 

GRANAZI

Instalimi i ashensorit tuaj behet lehte, shpejt dhe pa gabime!

 • Matje dhe udhezime nga konsulent te specializuar. Studim paraprak dhe nxjerrja e kostos nga Inxhinier Mekanik.
 • Funksionimi i ekspozites(showroom) per prezantimin e kabinave. Mundesi krijimi te projektit tuaj.
 • Studim zbatimi nga Inxhiniere Mekanik, mbikeqyrje gjate instalimit dhe kontroll i vazhdueshem. Staf i specializuar.
 • Certifikim i ashensorit pas instalimit nga kompania lider e certifikimit TUV
 • Mundesi zgjedhjeje per menyren e pageses se detyrimit te ashensorit
kainotomia2

Inovacion

 • Montim paraprak i ashensorit & kontroll i perputhjes se paisjeve dhe funksionimit te ashensorit
 • Produktet e kompanise PAPPAS elevators & escalators jane rezultat i studimeve nga departamenti i Kerkimit dhe Zhvillimit

TIPS

Cfare duhet te keni kujdes gjate instalimit te nje ashensori te ri:

 • studimi i zbatimit nga Inxhinier Mekanik
 • instalimi i paisjeve nga staf i specializuar
 • sistemet e sigurise
 • mbikeqyrja e duhur e projektit
 • shfrytezimi i plote i dimensioneve te pusit
 • sistemi i emergjences ne rast te nderprerjes te energjise
 • pjesa estetike e kabines
 • pesha e duhur
 • shpejtesia e levizjes
 • kursimi i energjise
 • mundesia e perdorimit nga Personat me Aftesi te Kufizuara

Te drejtat e autorit  PAPPAS elevators © 2014. Te drejtat e autorit .
Webdesign: ClickMedia