full technical support 222

Mirembajme me shume se 5.000 ashensore!

Mbeshtetja Teknike (Mirembajtja) e ashensoreve eshte e detyrueshme nga ligji.
Mungesa e mirëmbajtjes së rregullt të çon matematikisht te përshpejtimi i dëmtimeve dhe paraqitjen e më shumë difekteve , duke rezultuar në kosto shtesë dhe në përgjithësi në reduktim të jetës së një ashensori. Më e keqja është se ashensori që mbetet për një kohë të gjatë pa mirëmbajtje nuk është i sigurt!!

Kompania PAPPAS elevators ofron paketen me te plote te mbeshtetjes teknike ne treg. Si kompani eshte ne natyren tone te plotesojme dhe te permbushim nevojat e klienteve tane. Nuk e bejme me fjale por ne praktike. Dhe synimi jone eshte permiresimi i vazhdueshem, zhvillimi dhe siguria juaj!
miniaia-syntirisi

01. Programi me i plote Mujor per Mirembajtjen:

 • Certifikim TÜV CERT
 • Service Book me checklist kontroll per nje kontroll me te mire per mirembajtjen
 • Kontrolli i cilesise nepermjet aplikimit (pApp)
 • Falas pastrimi cdo muaj i Pusit
 • Aromatizim i Kabines
fast free

 02.Shpejt dhe FALAS riparim Difekti 365 dite (Free & Fast Repair):

 • Koha mesatare e pergjigjes per cdo difekt 127 min
 • Disponueshmeria e menjehershme e pjeseve
 • Mundesi sherbimi 24/7
asfaleia

 03.Sigurim FALAS:

 • per ashensorin me mbulimet me te larta
texnikos

 04.Teknik i Specializuar:

 • per mirembajtjen parandaluese mujore
call us

 05.Mbeshtetje Telefonike:

 • 365 dite, 24/7
camera

 06.Sistem Elektronik Monitorimi te Ashensoreve:

 • parashikim dhe parandalim te keqfunksionimeve-ALERTS
warranty

 07.Garanci per Paisjet:

 • (eshte e vlefshme per klientet qe kane bere instalimin)

 

 

Departamenti i Sherbimit ndaj Klientit eshte ne dispozicionin tuaj per te mbuluar cdo paqartesi ose problem, cdo dite 07:30 me 20:00 dhe te Shtunen 8:00 me 14:30. Gjithashtu, kompania PAPPAS elevators & escalators eshte kompania e vetme per Ashensore ne Greqi, e cila ofron mbeshtetje telefonike klienteve te saj, njezet e kater ore ne dite, cdo dite, 365 dite ne vite.

 

Te drejtat e autorit  PAPPAS elevators © 2014. Te drejtat e autorit .
Webdesign: ClickMedia