Mbeshtetje Telefonike 24/7

Kompania PAPPAS elevators & escalators eshte gjithmone afer klientit.

Jemi kompania e vetme per ashensore, ne Greqi, me mbeshtetje telefonike njezete e kater ore (24),

shtate (7) dite ne jave, treqinde e gjashtedhjete e pese (365) dite ne vite.

 

 

Jemi prane jush, cdo moment, qe ju keni nevoje per ne!
Kurdo qe te na telefoni, ne do te pergjigjemi dhe do t’ju ndihmojme!

 

  • 24/7 Mbeshtetje Telefonike
  • Stand-by teknik per sherbim te menjehershem
  • Regjistrim i plote i ceshtjeve
  • Ndarje e drejte ne baze te prioritetit, rendesise dhe vendit per permiresim te punimeve

Kerkoni Funksionalitet, estetik dhe certifikim te sigurise......shpejt dhe pa gabime?

Kontaktoni me ne tani ne 210.23.20.086 ose plotesoni formularin.

Te drejtat e autorit  PAPPAS elevators © 2014. Te drejtat e autorit .
Webdesign: ClickMedia