RRJETI I PARTNEREVE PAPPAS

RRJETI I PARTNEREVE PAPPAS perbehet nga kompani eksperte teknike per ashensore qe jane te autorizuara nga PAPAPS elevators per shitjen, instalimin dhe mirembajtjen e ketyre produkteve. Partneret Zyrtar te kompanise PAPPAS jane:
PAPPAS Αshensor

Adresa: Rruga Margarita Tutulani, Tiranë
Tel/fax: +355 42 261 381

alb@pappaslift.com

Adresa: Rruga Margarita Tutulani, Tiranë
Tel/fax: +355 42 261 381

alb@pappaslift.comKerkoni Funksionalitet, estetik dhe certifikim te sigurise......shpejt dhe pa gabime?

Kontaktoni me ne tani ne 210.23.20.086 ose plotesoni formularin.

formularin

Te drejtat e autorit  PAPPAS elevators © 2014. Te drejtat e autorit .
Webdesign: ClickMedia