Ashensoret Proton jane ashensore unik ne tregun nderkombetar ku jane montuar paraprakisht, kontrolluar 100% kane funksionuar para se te dorezohen ne objekt!

Avantazhet qe tejkalojne cdo parashikim !

easy

Lehtesi te vecante ne instalim
Nuk ka nevoje per mjete te vecanta! 

fast

Reduktim i kohes se instalimit
Kursim i kohes te pakten 30%!

error free

Instalim pa probleme
Zero perqind deshtim te materialeve!

 

Proton eshte llogjika e re per ashensore qe eshte projektuar nga inxhiniere te kompanise PAPPAS elevators & escalators dhe bazohet ne rregullin qe cdo ashensore kontrollohet 100% ne fabrike qe te mos kete deshtime dhe probleme gjate instalimit ne puse. Ashensori eshte nje produkt i kontrolluar ne fabrike duke u ofruar me shume siguri pasagjereve. Punime te cilat me perpara realizoheshin ne puse tani realizohen ne fabrike duke siguruar shpejtesi dhe thjeshtesi ne instalim ndersa perdoruesit e fundit arrijne te kuptojne perfitimet e nje produkti te industrializuar.

 
proton car

Deshironi produkte inovative…thjeshte, shpejte dhe pa gabime?

Kontaktoni me ne ne 210.23.20.086 ose plotesoni formen formularin.

formularin

Te drejtat e autorit  PAPPAS elevators © 2014. Te drejtat e autorit .
Webdesign: ClickMedia