Sistemet e ashensoreve te PAPPAS elevators & escalators ofrojne zgjidhje ne cdo nevoje transporti brenda ndertesave, gjithmone me siguri!

 anelkustires 1  

Hidraulik me ose pa salle makinerie

Zgjidhje ideale per vilat dhe pallatet. Ofron komoditet ne ndertim, besueshmeri dhe funksionalitet ne perdorim. Sistemi i emergjences standart ofrone edhe me shume siguri te perdoruesit. I pershtatshem edhe per ashensore peshash dhe makinash.

 mechanika  

Mekanik me ose pa salle makinerie

Perdoren ne ndertesa me levizje te larte ku nevojitet shpejtesi e larte dhe sherbim i levizjes se madhe te pasagjereve. Ofrojne nje ndjesi te vecante ne levizje, nisje-ndalim te ngadalte dhe saktesi absolute ne ndalesen ne stacion. Jane me miqesore me ambienti, fakt i cili vertetohet nga konsumi me i ulet i energjise.

Kerkoni Funksionalitet, estetik dhe certifikim te sigurise......shpejt dhe pa gabime?

Kontaktoni me ne tani ne 210.23.20.086 ose plotesoni formularin.

formularin

Te drejtat e autorit  PAPPAS elevators © 2014. Te drejtat e autorit .
Webdesign: ClickMedia