Ne respekt ndaj Personave me Aftesi te Kufizuara ofrojme zgjidhje per transport te lehte me siguri.

Asnje pengese nuk eshte me problem!

Sisteme te teknologjise dhe estetikes se larte ofrojne komoditet duke zgjidhur pergjithmone problemin e Personave me Aftesi te Kufizuara.

amea round

Zgjidhje per cdo rast

  • Levizje vertikale: platforem per mbulimin e lartesive te ndryshme deri ne 12000 m
  • Platforem e levizjes diagonale: pershtatet ne shkallet dhe mundeson transportin e nje karroceje invaliditeti.
  • • Κarrige: pershtatet te shkalla dhe mundeson transportin e personit invalid ndermjet kateve te ndryshme.

Kerkoni Funksionalitet, estetik dhe certifikim te sigurise......shpejt dhe pa gabime?

Kontaktoni me ne tani ne 210.23.20.086 ose plotesoni formularin.

formularin

Te drejtat e autorit  PAPPAS elevators © 2014. Te drejtat e autorit .
Webdesign: ClickMedia