Transporti i makinave, peshave te lehta ose te renda ne ndertesa eshte i sigurt me sistemet e levizjes PAPPAS elevators!

anav auto1 

Platforma Makinash

Nje zgjidhje e besueshme dhe e sigurt qe i zgjidh duart inxhiniereve dhe pronareve ne rastin kur nuk mund te ndertohet devijime. Me sistemet Parking jepet mundesia e krijimit te me shume vendeve parkimi ne rast se duhen me shume vende ne nje ambjent te vogel. 

anav auto2

Kujdes:

 platformat e makinave te PAPPAS elevators jane te certifikuara dhe mundesojne transportin e njerezve

Platforma peshash

Zgjidhje per transportin vertikal te peshave te lehta ose te renda brenda ndertesave. Mundesi ndertimi te platformave te vogla me peshe deri ne 150 kg per sherbimin e ambjenteve qe transportojne (ushqime, gota etj) deri dhe ne platforem ne ambjente industriale dhe magazine me mundesi transporti me shume se 5000 kg.

anav1 

Kujdes:

 platformat e peshave NDALOJNE transportin e njerezve- ekziston rreziku i nje aksidenti!
anav2

Kerkoni Funksionalitet, estetik dhe certifikim te sigurise......shpejt dhe pa gabime?

Kontaktoni me ne tani ne 210.23.20.086 ose plotesoni formularin.

formularin

Te drejtat e autorit  PAPPAS elevators © 2014. Te drejtat e autorit .
Webdesign: ClickMedia