Shkallet dhe tapetet levizes te PAPPAS elevators i sherbejne levizjes se vazhdueshme te personave me besueshmeri dhe siguri absolute!

Perdoren ku ka kerkese per levizje dhe sherbim te vazhdueshem te publikut
nepermjet kateve te ndryshem si ne qendra tregtare, malls, aeroporte, super market,
dyqane, anije dhe ambjente publike.
kuliomenes round
kuliomenes gray

Ofrojne:

  • levizje te vazhdueshme 24 ore / 7dite
  • funksion pa zhurem
  • EN115 ce
  • Instalim ne ambjente te brendshem dhe jashtem
pdf-icon 

Download the relative brochure to learn more about Pappas Lift elevators and travelators

 

Kerkoni Funksionalitet, estetik dhe certifikim te sigurise......shpejt dhe pa gabime?

Kontaktoni me ne tani ne 210.23.20.086 ose plotesoni formularin.

formularin

Te drejtat e autorit  PAPPAS elevators © 2014. Te drejtat e autorit .
Webdesign: ClickMedia