Shpesh termat e rinovimit, modernizimit, riparimit dhe çertifikimit të ashensorit ngatërrohen

Shpesh termat e rinovimit, modernizimit, riparimit dhe çertifikimit të ashensorit ngatërrohen

Pra, sqarojmë kuptimin e çdo koncepti:

texnikos 

 

 • Riparim i një ashensori nevojitet kur vihen re shumë keqfunksionime gjatë përdorimit
 • Rinovimi dhe modernizimi i një ashensori ndodh si rezultat i një përmirësimi të konsiderueshëm të anës teknike dhe zakonisht në lidhje me rinovimin e anës estetike
 • Certifikimi i nje ashensori është proçedura për marrjen e çertifikatës përkatëse të funksionimit të qetë dhe të sigurt të ashensorit

 

Kompania jone kombinon estetiken me funksionalitetin, eksperiencen ne objektet e medhaja me shpejtesine dhe sigurine e avancuar. Ne ofrojme ate qe ju duhet!

egkatastash

Ekspertize

 • Eksperience qe nga 1979
 • Inxhinieret mbikeqyrin dhe dorezojne objektet
 • Garanci ne cilesine (e riparimit )
kainotomia

Afer me klientin

 • Pergjigje e shpejte & riparim difekti
 • 24/7 mbeshtetje
 • Magazina / Stock per zvendesim te menjehershem te pjeseve te kembimit
ti na proseksete

Kontroll Falas

 • Oferte per «Certifikim falas te perhershem»
 • Rinovim te operatori
gourounaki

Shendet financiar

 • Lehtesim financiar per pagesa me keste (deri ne 36 keste)
ravdi

Inovacion

 • Montim paraprak i ashensorit & kontroll i perputhjes se paisjeve dhe funksionimit te ashensorit
 • Produktet e kompanise PAPPAS elevators & escalators jane rezultat i studimeve nga departamenti i Kerkimit dhe Zhvillimit
tuv cert-logo

Vlera suplementare....

Certifikimi i ashensorëve siguron përputhshmërine me standartet e sigurisë të kërkuara me ligj. Sipas legjislacionit (KYA 2604/B/2008), të gjithë ashensorët duhet të jenë të çertifikuar, kompania PAPPAS elevators & escalators ka Departamentin e Certifikimit, të përbërë nga personel i kualifikuar me përvojë të gjerë në kërkesat e legjislacionit përkatës.


Marrja përsipër e çertifikimit të ashensorit nga ana jonë përbën në fakt të gjithë proçesin!

Te drejtat e autorit  PAPPAS elevators © 2014. Te drejtat e autorit .
Webdesign: ClickMedia