Pjesen teknike te ashensorit jua lini inxhiniereve te afte te kompanise PAPPAS elevators & escalators dhe angazhohuni vetem me pjesen estetike te kabines!

Disponojme ekspozite kabinash per ashensore ne kompanite tona.

Eshte nje ambjent i ri, me dizajn modern, ku ju mund te shihni opsione te ndryshme qe

kompetojne pazellin e estetikes se kabines te ashensorit, kabinat, dyert e

katit dhe butonat.

showroom

Mund të realizohen kombinime të pafundme të materialeve te tilla si Inox, laminat, dru, bakelit,

pasqyre, pllaka qeramike dhe me shume. Ekspozita jone mund te jete thjesht

nje burim frymezimi dhe krijimtarie ku individi, arkitekti,

projektuesi i brendshëm, inxhinieri, prodhuesi arrijne ne nje tjeter perberje te materialeve,

gjithmone me ndihmen e specializuar te personelit tone.

 

 

nea3

Per njerezit e kompanise eshte kenaqesi komunikimi dhe krijimi i ideve dhe propozimeve. Ne ekspoziten tone kemi nje vend te veçante per mikpritjen e miqve tane te vegjël.Prinderit zgjedhin kabinat e preferuara , ndersa fëmijet e tyre luajne, lexojne, pikturojne ose shohin televizor.Nje ore e këndshme per te gjithe familjen!

Deshironi te krijoni ashensorin tuaj? Hajdeni te ekspozita jone!

Kerkese per tour

Te drejtat e autorit  PAPPAS elevators © 2014. Te drejtat e autorit .
Webdesign: ClickMedia