Rekomandime!

Duke qene se nuk mundemi vazhdimisht te flasim per veten, lexoni cfare thone ata qe kane bashkepunuar me kompanin PAPPAS elevators.

01

Instalimi i ashensorit eshte teper i lehte. Ka tabela me udhezime kudo, dhe nuk duhet shkurtuar asnje gje. Set up mund te behet pa ndonje specialist (kursen afersisht $ 2,500 per te thirrur nje specialist per set up).

Vladimir, Teknik Instalimi ne Vertikalniy Transport

02

Instalim i shpejte. Pergjigje te shpejta ne lidhje me ndonje pyetje me instalimin. Tekniku qe flet Rusisht eshte gjithmone online per tju ndihmuar. Personel i kualifikuar. Kohe e kenaqshme e prodhimit (ne do te donim edhe me pak). Udhezime Teknike te Detajuara. Mungese problemesh gjate programimit.

LTD Liftgroup

03

Grupi i Lemus LIFT deshiron te keshilloje gjithsecilin se kompania Pappas Elevators SA, eshte nje furnitor i besueshem dhe pergjegjshem persa i perkete paisjeve te ashensorit. Kjo kompani puneson profesionist te vertet te cilet ju sherbejne klienteve, duke ofruar informacion te detajuar per produktet dhe mbeshtetje teknike te shpejte dhe profesionale. Ne gjithashtu duam te permendim nje aspekt tjeter jo te parendesishem ne kete kompani te madhe dhe kjo eshte respektimi i te gjitha marrveshjeve ne lidhje me paisjet e prodhimit, si dhe nje vemendje te vecante per keto produkte, e cila eshte e shprehur ne kujdesin me te cilen ata e bejne ate.

Valeri Leontief, Drejtori i LEMUS LIFT

04

Kriteret kyesore per perzgjedhjen e kompanise PAPPAS elevators SA si nje prodhues per aplikimin dhe zbatimin e nje projekti ishin: nje experience e gjate dhe e suksesshme ne zbatimin e projekteve te ndryshme, ne perputhje te nevojave te kompanise dhe deshirave qe ne kishim. Projekti u realizua ne kohe dhe me cilesi te larte.

Zhukov A., Drejtori i SoyuzLiftTorg

Kerkoni Funksionalitet, estetik dhe certifikim te sigurise......shpejt dhe pa gabime?

Kontaktoni me ne tani ne 210.23.20.086 ose plotesoni formularin.

formularin

Te drejtat e autorit  PAPPAS elevators © 2014. Te drejtat e autorit .
Webdesign: ClickMedia