Ngjitemi me siguri qe ne 1979, bashke me-me shume se- 5.000 ashensore, ndersa na besojne pasagjeret e tyre disa nga kompanite me te medhaja nderkombetare ne Greqi.

why pappas alb

Ne kompanin PAPPAS elevators ofrojme «Siguri te Avancuar» ne transportin brenda ndertesave! Duam qe klienti ose pasagjeri i produkteve tona te ndihet i sigurt, te shijoje pervojen e transportin dhe te kuptojne ndryshimet e produkteve dhe sherbimeve te kompanise tone .

 
Duke shfrytezuar tre (3) prioritetet karakteristike te kompanise, zhvillohemi dhe permiresojme vazhdimisht sherbimin ndaj klientit dhe rrisim besimin e tyre.

 

ravdi 

Inovacion

Kuptojme dhe perdorim inovacionin, si karakteristike qe do na drejtoje ne te ardhmen, me investime te vazhdueshme ne te gjitha nivelet per te permiresuar cilesine dhe funksionalitetin e produkteve dhe sherbimeve tona.

 
kainotomia2

Ekspertize

Jemi nje kompani ashensoresh qe investon dhe forcon vazhdimisht njohurite e stafit te saj, ne te njejten kohe zhvillojme dhe provojme praktika te reja, te cilat na ndihmojne te ndjekim zhvillimet.

 
kainotomia  

Afer klientit

Klientet na zgjedhin sepse jemi gjithmone prane tyre. Jemi gjithmone afer klientit dhe e bejme te ndihet i sigurt dhe i qete. Kompania jone eshte krenare qe 94% e klienteve te saj shprehen te «Kenaqur» ose «Shume te kenaqur» nga client-service i kompanise tone. Jemi prane klientit me vepra dhe fakte konkrete!


 

Ja perse duhet te zgjidhni PAPPAS elevators!

Kerkoni Funksionalitet, estetik dhe certifikim te sigurise......shpejt dhe pa gabime?

Kontaktoni me ne tani ne 210.23.20.086 ose plotesoni formularin.

formularin

Te drejtat e autorit  PAPPAS elevators © 2014. Te drejtat e autorit .
Webdesign: ClickMedia