Ανεβαίνουμε με ασφάλεια από το 1979!

giati pappas

Στην PAPPAS elevators προσφέρουμε «Προηγμένη Ασφάλεια» στις μεταφορές εντός κτηρίων! Θέλουμε ο πελάτης μας ή ο επιβάτης των προϊόντων μας να αισθάνεται ασφαλής, να απολαμβάνει την εμπειρία της μεταφοράς και να αντιλαμβάνεται τις διαφορές των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρείας μας. 

 
Εκμεταλλευόμενοι τα τρία (3) βασικά στοιχεία του χαρακτήρα της εταιρείας, αναπτυσσόμαστε και βελτιώνουμε διαρκώς την εξυπηρέτηση των πελατών μας και ενισχύουμε την εμπιστοσύνη τους.

 

ravdi 

Καινοτομία

Αντιλαμβανόμαστε και χρησιμοποιούμε την καινοτομία, σαν το χαρακτηριστικό που θα μας οδηγήσει στο μέλλον, με συνεχείς επενδύσεις σε όλα τα επίπεδα για την ποιοτική αναβάθμιση και τη λειτουργικότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

 
kainotomia2

Τεχνογνωσία

Είμαστε μια εταιρεία ανελκυστήρων που επενδύει και ενισχύει διαρκώς την τεχνογνωσία των εργαζομένων της, ταυτόχρονα αναπτύσσουμε και εφαρμόζουμε καινούργιες πρακτικές, οι οποίες μας βοηθάνε να οδηγούμε τις εξελίξεις.

 
kainotomia  

Κοντά στον πελάτη

Οι πελάτες μας επιλέγουν γιατί είμαστε πάντα δίπλα τους... Είμαστε πάντα κοντά στον πελάτη και τον κάνουμε να αισθανθεί ασφαλής και ήρεμος. Η εταιρεία μας είναι περήφανη που το 94% των πελατών της δηλώνει «Πάρα πολύ» ή «Εξαιρετικά» ικανοποιημένοι με το customer-service μας. Είμαστε κοντά στον πελάτη με πράξεις και αποδείξεις!


 

Να γιατί πρέπει να επιλέξετε την PAPPAS elevators !

Ψάχνετε λειτουργικότητα, αισθητική και προηγμένη ασφάλεια;

Καλέστε μας τώρα στο 210.23.20.086 ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος