Hub” i invacionit ne sektorin e ashensoreve eshte Modeli i Qendes se Inovacionit PAPPAS!

PiC (PAPPAS Innovation Center) eshte e ardhmja ne sektorine e ashensoreve, eshte nje ide, nje kulture qe mund te quhej dhe PAPPAS Innovation Culture.

Ne ambjentet e PiC strehohen:

01 Kulla Testimi-Sigurie
Departamenti R&D- Inovacion 02
03 Departamenti Prodhimit,
Shpejt, Thjesht dhe pa Gabime
Logistics Center Dergon produkte te kompanise PAPPAS elevators ne 11 shtete ne te gjithe boten 04
PiC

Qellimi i PiC eshte krijimi i produkteve dhe sherbimeve inovative

PAPPAS Innovation Center (PiC), A place for dreamers & doers!

Deshironi te perjetoni nga afer pervojen e inovacionit, ne qendren e vetme te kerkimit, zhvillimit dhe inovacionit per ashensore ne Greqi? Rezervoni vendin ne PiC-Turne!

Kontaktoni me ne ne210.23.20.086 ose plotesoni formen formularin.

formularin

Te drejtat e autorit  PAPPAS elevators © 2014. Te drejtat e autorit .
Webdesign: ClickMedia