Certifikoni sigurine tuaj!

Certifikoni sigurine tuaj!

Certifikimi i ashensoreve realizohen nga departamenti certifikimeve te PAPPAS elevators, nen kujdesin e TÜV HELLAS – oragnin kryesore te certifikimeve ne Greqi, dhe kane te bejne kryesisht me auditimin fillestar dhe periodik per te verifikuar funksionimin e sigurt te tyre. Kontrolli dhe certifikimi i ashensoreve nga Organizata te Pavarura dhe te Njohura jane institucionalizuar per dekada te tera ne vendet e zhvilluara evropiane dhe qe nga viti 2000 ne Greqi.

 

Inspektimi i ashensoreve nuk eshte vetem obligim ligjor, por nje ekzaminim i pavarur i funksionalitetit dhe efikasitetit i te gjithave dispozitave te sigurise per mbrojtjen e pasagjereve dhe te mirembajtesit dhe nuk duhet te ngaterrohen me mirembajtjen e sigurt. Certifikimit ka te beje me te gjithe ashensoret, te rinje dhe te vjetrer, te instaluar ne vila, pallate, projektet te medha private, zona të përdorimit publik, zonat industriale dhe anije. Sipas Rendit Ministror të botuar në 2604/V/2008:

  • Ashensoret e rinje te instaluar ne ndertesa me leje ndertimi pas 01/07/1999 ne baze te dispozitave te Direktives Europiane, 95/16/ΕΚ dhe standartet ΕLΟΤ ΕΝ 81-1, 2 / 1998 (duke shenuar CE) dhe certifikohen nga Agjencia e Kontrollit para fillimit te funksionimit.
  • Ashensoret ekzistues (te vjeter) duhet te kontrollohen/ certifikohen nga Agjencia e Kontrollit dhe te pershtaten ne masat e sigurise te ashensoreve te rinje.
  • • Ju lutem kini parasysh se tani e tutje te gjithe ashensoret qe jane certifikuar, duhet te kontrollohen periodikisht nga Oragn i Certifikuar i njohur cdo 1 deri ne 5 vjete ne varesi te perdorimit te tyre.

ISO 9001 2008 with manufacturing-1 thumb

Per me shume informacion ne lidhje me certifikimin e ashensorit tuaj, dhe jo vetem,

Vizitoni sektorin «Pyetje te Shpeshta» per shtepine tuaj! «Pyetje te Shpeshta»

«Pyetje te Shpeshta»

 

 

Deshironi siguri te certifikuar per ashensorin tuaj, per ju dhe familjen tuaj?

Κontaktoni me ne tani ne 210.23.20.086 ose plotesoni formularin.

formularin

Te drejtat e autorit  PAPPAS elevators © 2014. Te drejtat e autorit .
Webdesign: ClickMedia