Jemi kompania Lider Nderkombetare Greke me sherbime inovative te integruara.

Ne ofrojme sherbime te plota (studim, planifikimi, instalim, mbeshtetje teknike, mirembajtje, riparim, certifikim) dhe te gjitha produktet e transportit vertikal dhe horizontal brenda ndertesave( ashensore, shkalle dhe tapete levizese, platforma mallrash, makinash, Persona me Aftesi te Kufizuara).

Children categories

01. Proton mRL

borntoplay

Ashensoret Proton jane ashensore unik ne tregun nderkombetar ku jane montuar paraprakisht, kontrolluar 100% kane funksionuar para se te dorezohen ne objekt!

Lexoni me shume

02. Αshensore

Sistemet e ashensoreve te PAPPAS elevators & escalators ofrojne zgjidhje ne cdo nevoje transporti brenda ndertesave, gjithmone me siguri!

Lexoni me shume

Shkallet dhe tapetet levizes te PAPPAS elevators i sherbejne levizjes se vazhdueshme te personave me besueshmeri dhe siguri absolute!

Lexoni me shume

Transporti i makinave, peshave te lehta ose te renda ne ndertesa eshte i sigurt me sistemet e levizjes PAPPAS elevators & escalators!

Lexoni me shume

Ne respekt ndaj Personave me Aftesi te Kufizuara ofrojme zgjidhje per transport te lehte me siguri. Asnje pengese nuk eshte me problem!

Lexoni me shume

Mundesi zgjedhjeje nga nje game e madhe me propozime estetike. Zgjidhje gati per kabinat dhe butonat me design te larte, qe mbulojne dhe klientet me kerkues.

Lexoni me shume

Kerkoni Funksionalitet, estetik dhe certifikim te sigurise......shpejt dhe pa gabime?

Kontaktoni me ne tani ne 210.23.20.086 ose plotesoni formularin.

formularin

Te drejtat e autorit  PAPPAS elevators © 2014. Te drejtat e autorit .
Webdesign: ClickMedia