Mundesi zgjedhjeje nga nje game e madhe me propozime estetike. Zgjidhje gati per kabinat dhe butonat me design te larte, qe mbulojne dhe klientet me kerkues.

GLASS

Kabina me xhama me ngjyrë dhe inox ndarset dhe këndet.

 • Tavani: G31 me Inox Satin dhe xham
 • Veshja: Xham triplex me membranë me ngjyrë dhe ndarse horizontalisht Inox Satin.
 • Pasqyra: E gjithë gjerësia & gjatësia / ndarse horizontalisht Inox Satin
 • Mbajtëse duarsh: Η24 Inox Satin me plexiglass
 • Këndet: Inox Satin
 • Plintusët: Inox Satin
 • Dyshemeja: Xham triplex me membranë me ngjyrë

SPECIAL EDITION

Kabina me bakelit të vendosura horizontalisht, ndarse dhe këndet inox.

 • Tavani: G24 Inox mirror
 • Veshja: Porta 291, me ndarse inox mirror
 • Pasqyra: E gjithë gjerësia dhe gjatësia
 • Mbajtëse duarsh: H3 Inox mirror
 • Këndet: Inox Satin
 • Plintusët: Inox Satin
 • Dyshemeja: Pllakë D3

ALCADARA

Kabina me veshje alcadara dhe thyerje të jashtme inox.

 • Tavani: G9 Inox mirror
 • Veshja: Faqe të veshura me lekurë Alcandara 9128
 • Pasqyra: E gjithë gjerësia dhe gjatësia
 • Këndet: Inox Mirror me thyerje të jashtme
 • Plintusët: Inox Mirror
 • Dyshemeja: Granit industrial C8-BARENTS

INOX METAL

Kabina me faqe inox me ndarje

 • Tavani: G37 Inox Satin me ndricim të fshehur
 • Veshja: Faqe Inox Satin të vendosura horizontalisht me ndarje Inox Mirror
 • Pasqyra: E gjithë gjerësia dhe gjatësia
 • Mbajtëse duarsh: H3 Inox mirror
 • Këndet: Inox Satin
 • Plintusët: Inox Satin
 • Dyshemeja: Laminate K 2015

WOOD

Kabina me faqe të përbëra nga dru lisi dhe ndarje
 • Tavani: G35 me veshje dru lisi
 • Veshja: Dru lisi me ndarje horizontale, ngjyrë të zezë
 • Pasqyra: E gjithë gjerësia dhe gjatësia
 • Plintusët: Inox Satin
 • Dyshemeja: Granit industrial C11-OASIS

OPTICAL

Kabina me kristale të përpunuara posacërisht
 • Tavani: G38 Inox Super Mirror me fibra optike dhe Swarovski
 • Veshja: Xham një trup me punim të vecantë Swarovski
 • Pasqyra: E vendosur në veshjen me Swarovski
 • Mbajtëse duarsh: H26 xham
 • Plintusët: Inox Super Mirror
 • Dyshemeja: Xham Extra White

Keni nevoje per epersi estetike, mundesi zgjedhjeje dhe udhezime ne projektim....ne ju ofrojme te gjitha ne nje pakete!

Kontaktoni me ne tani ne 210.23.20.086 ose plotesoni formularin.

formularin

Te drejtat e autorit  PAPPAS elevators © 2014. Te drejtat e autorit .
Webdesign: ClickMedia