22/10/2021

Τιμητική διάκριση για τον CEO της εταιρίας PAPPAS Elevators κ. Παππά Ιωάννη μέσα από τη λίστα
«40 UNDER 40 2021», του περιοδικού Fortune Greece

 

Δελτίο Τύπου

Τιμητική διάκριση για τον CEO της εταιρίας PAPPAS Elevators κ. Παππά Ιωάννη μέσα από τη λίστα «40 UNDER 40 2021», του περιοδικού Fortune Greece

Ο CEO της εταιρίας PAPPAS Elevators, διακρίθηκε από το περιοδικό Fortune Greece για το ταλέντο, την εξωστρέφεια και την καινοτομία του.

Αθήνα, 7 Σεπτεμβρίου  2021. Ο κ. Ιωάννης Παππάς, CEO της εταιρίας PAPPAS Elevators, εντάχθηκε στη λίστα «40 UNDER 40 2021» του περιοδικού Fortune Greece μαζί με επιχειρηματίες που διαπρέπουν σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, μέσα από τη λίστα παρουσιάζονται οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά και επενδύουν στη βιώσιμη ανάπτυξη και τον άνθρωπο, ενώ αναδεικνύονται 40 επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών, οι οποίοι καινοτομούν και πρωτοπορούν, με βασικά χαρακτηριστικά το ταλέντο, την εξωστρέφεια, την ενσυναίσθηση και τις νέες τεχνολογίες.

Ο κ. Παππάς ανέλαβε μαζί με τα αδέλφια του, Γιώργο και Μαργαρίτα, την επιχείρηση, η οποία από το 1979 δραστηριοποιείται στην αγορά παροχής υπηρεσιών ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων, και δρομολόγησε άμεσα ένα επενδυτικό πρόγραμμα που συνδυάζεται με μια ολοκληρωμένη επιχειρησιακή και ψηφιακή μετάβαση σε όλα τα επίπεδα.

Έχοντας ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την υψηλή τεχνογνωσία, η εταιρία PAPPAS Elevators παρουσίασε στην ελληνική και διεθνή αγορά την καινοτόμα σειρά Proton, η οποία είναι η μοναδική True Plug & Play Modular σειρά προσυναρμολογημένων ανελκυστήρων διεθνώς, ενώ το 2013 ολοκλήρωσε το Πρότυπο Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας για Ανελκυστήρες (PAPPAS Innovation Center – PiC), με σκοπό την ανάπτυξη της τεχνολογίας και την εξέλιξη των εργαζομένων.

Ο CEO της εταιρίας δήλωσε σχετικά: «Μέσα από τις νέες τεχνολογίες, προσπαθούμε να ανταποκριθούμε καθημερινά στις συνεχώς αυξανόμενες και απαιτητικές ανάγκες των συνεργατών μας, μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον που διαμόρφωσε η πανδημία, ακριβώς μετά την οικονομική κρίση για όλους τους κλάδους. Είναι τιμή μου που το Fortune Greece επέλεξε να με εντάξει στη λίστα «40 UNDER 40 2021», η οποία αποτελεί θεσμό του οικοσυστήματος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της χώρας. Ωστόσο, αυτό δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς τις καθημερινές προσπάθειες όλων των ανθρώπων της PAPPAS Elevators. Γνώμονες της επιτυχίας μας αποτελούν η δέσμευσή της εταιρίας για δημιουργία επιτυχημένων συνεργασιών, η επένδυση στη συνεχή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού και η πίστη στις αξίες μας που είναι η Αριστεία, η Καινοτομία, το Πνεύμα Νικητή και ο Σεβασμός στον Άνθρωπο.»

 

Σχετικά με την Pappas Elevators:

Η εταιρία PAPPAS Elevators προσφέρει καινοτόμες καθετοποιημένες υπηρεσίες (μελέτη, σχεδιασμό, κατασκευή, εγκατάσταση, τεχνική υποστήριξη, συντήρηση, επισκευή, πιστοποίηση) σε κάθε τύπο ανυψωτικού μηχανήματος κάθετης και οριζόντιας μεταφοράς εντός κτιρίων (ανελκυστήρες, κυλιόμενες κλίμακες/ διαδρόμους, αναβατόρια φορτίων/αυτοκινήτων, πλατφόρμες/καρεκλάκια ΑΜΕΑ, κλπ.)

Ιδρύθηκε το 1979 και σήμερα, εκτός από την Ελλάδα, δραστηριοποιείται σε 20 και πλέον χώρες και δη απαιτητικές αγορές, όπως η Ρωσία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Σαουδική Αραβία, η Γερμανία, η Μεγάλη Βρετανία κ.λπ. Περισσότερα από 500.000 άτομα χρησιμοποιούν προϊόντα ανελκυστήρων PAPPAS σε καθημερινή βάση.

Η εταιρεία PAPPAS Elevators, εκτός του κατασκευαστικού τομέα,  παρέχει πιστοποιημένες υπηρεσίες Ολοκληρωμένης Τεχνικής Υποστήριξης σε όλη την Ελλάδα, τόσο σε πελάτες λιανικής, όσο και σε εταιρικούς πελάτες. Ενδεικτικά αναφέρουμε: Cosco Shipping, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, My Μarket κ.λπ.

Η εταιρία και τα συνεργεία της εφαρμόζουν πλήρως όλους τους υγειονομικούς κανόνες που έχει θέσει το κράτος για την ασφάλεια των πελατών της και την αποτροπή εξάπλωσης του Covid 19, ενώ διαθέτει λύσεις προστασίας στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

κα. Αγγελική Δρελιώζη

Τμήμα Marketing

Email: adreliozi@pappaslift.gr

Τηλ.: 210-2320086 (196)

Κιν: 694-9699969

Φαξ.: 210-2320267

 
 
 
GR