dots

Συμβουλές σε περίπτωση εγκλωβισμού στο ασανσέρ

 



Μείνατε στο ασανσέρ; Η εταιρεία PAPPAS Elevators εγγυάται την ασφάλειά σας και σας συμβουλεύει.

Ο εγκλωβισμός σε έναν ανελκυστήρα είναι πιθανόν να συμβεί σε περιπτώσεις διακοπής ρεύματος ή βλάβης. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να προσπαθήσουμε να ηρεμήσουμε και τους συνεπιβάτες μας.

Η αλήθεια είναι ότι η υψηλή τεχνολογία και τεχνογνωσία των εταιρειών σήμερα, που εγκαθιστούν και συντηρούν τους ανελκυστήρες, περιορίζουν τις πιθανότητες εγκλωβισμού στο μηδέν. Η υψηλή λειτουργικότητά τους ασφαλίζει τις ανθρώπινες ζωές και τις προστατεύει για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί να παραμείνουν εντός του θαλάμου.

Οι συμβουλές είναι απλές:

1ο Βήμα: Ψυχραιμία! Όλοι οι σύγχρονοι θάλαμοι ανελκυστήρων φωτίζονται και αερίζονται επαρκώς, ακόμη και αν χρειαστεί να μείνετε για αρκετή ώρα.

2ο Βήμα: Πατήστε το Κουμπί Έκτακτης Ανάγκης. Στα κομβία των ανελκυστήρων, συγκαταλέγεται και το κουμπί που ειδοποιεί τον Υπεύθυνο του κτιρίου.

3ο Βήμα: Αν δεν ακούσει κανείς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο του ανελκυστήρα ή το κινητό σας. Επικοινωνήστε με την Πυροσβεστική (199) ή αν έχετε κατεβάσει τις εφαρμογές Messenger ή Viber στο κινητό σας, στείλτε τους κοινοποίηση την τοποθεσία που βρίσκεστε, έτσι ώστε να σας βρουν πιο εύκολα.

4ο Βήμα: Φωνάξτε! Αν δεν ανταποκριθεί κανείς στο Κουμπί Έκτακτης Ανάγκης και το κινητό σας δεν έχει σήμα ή μπαταρία, φωνάξτε ότι κλειστήκατε στο ασανσέρ.

5ο Βήμα: Δεν προσπαθούμε να απεγκλωβιστούμε μόνοι μας. Τα περισσότερα ατυχήματα συμβαίνουν όταν οι εγκλωβισμένοι παραβιάζουν την πόρτα ή προσπαθούν να βγουν από την οροφή.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Όταν είμαστε μόνοι μέσα σε ένα κτίριο καλό είναι να μην χρησιμοποιούμε τον ανελκυστήρα. Επίσης, σε περίπτωση που είμαστε δύο άτομα, πρέπει να χρησιμοποιήσει τον ανελκυστήρα ένα άτομο την φορά, ώστε να μην είμαστε και οι δύο κλεισμένοι στον ανελκυστήρα και να μην μας ακούει κανείς.

Η PAPPAS Elevators, είναι πάντα δίπλα σας και υπόσχεται άψογη λειτουργικότητα και αισθητική, προσφέροντας κορυφαία τεχνολογία και ασφάλεια. Μαζί ανεβαίνουμε με ασφάλεια!

 
 
 
Συμβουλές σε περίπτωση εγκλωβισμού στο ασανσέρ
close
submit