E martë, 05 Janar 2016 13:41

Quote Of The Week

Viti i Ri 2016.


Endrra te reja, qe do te behen realitet.

Qellime te reja, qe do te arrihen.


Me shume cilesi, ne sherbimin ndaj Klientit.


Me shume inovacion, ne produktet dhe sherbimet.


Siguri e Avancuar ne transportin me ashensor, per te gjithe, ne biznes dhe ne shtepi.


"E njejta" kompani qe i besoni gjithe keto vite!


PAPPAS Ashensor

Kerkoni Funksionalitet, estetik dhe certifikim te sigurise......shpejt dhe pa gabime?

Kontaktoni me ne tani ne 210.23.20.086 ose plotesoni formularin.

formularin

Te drejtat e autorit  PAPPAS elevators © 2014. Te drejtat e autorit .
Webdesign: ClickMedia